Nows

Törfoplaoting
Fieëstkefee 2019
Prinsheerlik verveur vör V.V. De Pinmaekers

Agenda

23 februari 2019
2 maart 2019
3 maart 2019

Foto's

Nowe opzet 41e Borebroeleft

23 februari 2019

Op zaoterdig 23 februari 2019 zal in Ni-jwieërt weer de jaorlikse borebroeleft waere gehojje. Ut borebroeëdspaar wurtj gevormdj door Daniek Caris en Robert van Renswouw.

Boremoosbal bij Guulke

De organisatie heet vör de 41e editie ein aantal vernowinge doorgeveurdj waodoor ederein in de gelegenheid is um van begin aaf aan de boreboeleft mei-j te make. Ut broeëdspaar, femilie, vrindje en alle geinterseerdje kome um 15.30 oor bi-j ein bi-j Guulke aan ut horecaplein. Om 16.00 uur startj ut boremoosbal met eine heerlikke maaltieëd oet groeetmooderstieëd. Ederein kan deelneme aan het boremoosbal, vör de maaltieëd hejje allein ein "aetbon" noedig. Dees "aetbonne" a € 8,00 zijn verkrieëgbaar op zaoterdig 9 februari tusse 14.00 en 16.00 oor in de Pinnenhof en wieëter via lede van VV de Pinmaekers en neteurlik bi-j Guulke.

Onecht huwelijk.

Vanaaf Guulke gieët de stoet um 17.44 oor nao De Pinnenhof wao ut burgerlijk huwelijk zal waere voltrokke door de ambtenaar van de burgerlijke standj Giel Bruijnaers. Vervolges zal um 19.22 uur in een korte "mis" de zeigening plaatsvinge door pestoer Paul.

Receptie

Nao dees plechtigheid kan ut körsvörse paar tusse 20.11 oor en 21.11 oor gefeliciteerd waere in zaal Centraal. Um 21.30 startj ut groeëte broeleftsfieëst en is ut borebroeleft in hieël Ni-jwieërt.

 

 

De borefemelie bestieët wieëter oet:

Aojers broeëd:

Marcel Timmermans: Marcel van Ton van Toeën van Pier van Pedomme en van Ria van Sjeng van Sjang van Neinese Fried.

Loes Metsemakers: Loes van Paul van Messe Wim van Messe Kueb van de Plaats en van Joek van Ype Meijer.

Aojers broeëdegom:

Matthijs Kaan: Mathijs van Jaap van Kaan van de Wetering en van Anny van Netje van Klûmpe Hèmp. Ine Feijen: Ine van Sjef Franssen ut gaasmenke en Tonny Suppers van de Kundergatz oet Heerlen.

Getuuge broeëd:

Edwin Peters: Edwin van Piet van Jaques van Pieters en van Will van Sjeng van Nijnese Sjang. Rita Naus: Rita van Jan van Dien van Luud Lei en van Marjo van Toos van Notte Thjeu.

Getuuge broeëdegom:

Dirk Driessen: Dirk van Hein van Dien en Wullem van Haize Nelleke en Jan van Maos Harry en van Marjo van Camp Wielke en Camp Anna

Lisa Smolenaers: Lisa van Hans van Bér van Smolenaers Sjang en van Rosa van Harrie van Bloome Pierke.

Orde:

Daan Knapen zal tieëdes de broeleft as ceremoniemeister fungere en de orde zal waere bewaaktj door "Booj" Nick Steuten.